Lude sedamdesete pokorile Coachellu: Što su obukle slavne i manje slavne cure

Foto: Guliver/Getty, JLP

SVAKE godine popularni glazbeni festival Coachella pun je odličnih stajlinga u boho stilu, no ove su sezone posjetiteljice nadmašile same sebe.

Slavne i manje slavne cure za koncerte i uživanje na travi uredile su se u stilu ludih sedamdesetih te otkrile noge u vrućim hlačicama i opasno kratkim haljinicama, zablistale u čipkastim i kačkanim tunikama te glave od sunca zaštitile omiljenim ovogodišnjim dodatkom - šeširom šira oboda. 

Uz ove odlične kombinacije pravi hit su gležnjače i mekane čizme od brušene kože te brojne ogrlice i narukvice u hippie stilu.

SARAH HYLAND I DOMINIC SHERWOOD

Lijepa glumica iz serije "Modern Family" odlučila se za prošiveni retro kompletić, crni šešir i udobne gležnjače. Jako nam se sviđaju njezine sunčane naočale s palmicama!

ALESSANDRA AMBROSIO

Sexy manekenka odlično izgleda u kratkom kombinezonu uz koji je obukla visoke čizme, a uz pomoć šešira uskladila se s veselim frendicama.

FERGIE

Pjevačica Fergie uz ultra kratke traper hlačice nabacila je izrezanu majicu i smeđi prsluk s resicama, a oko vrata je zavezala šal s leopardskim uzorkom. Ovaj stil baš joj i ne pristaje.

PARIS I NICKI HILTON

Sestre Hilton i dalje se oblače poput curica pa su odabrale izrazito otvorene bijele kombinacije i cijelo se vrijeme držale za ruke. Nažalost, relativno dobar outfit Paris je upropastila razgaženim balerinkama.

ONE NISU ZVIJEZDE, NO TREBALE BI BITI...

Ove ljepotice shvatile su da ni s lookom sedamdesetih ne treba puno komplicirati - kratka haljina, gležnjače i veliki šešir dovoljni su za savršen festivalski outfit, a otkačen nakit i zlatne tetovaže ne mogu naškoditi.