Lulu Couture: Hrvatski brand predstavlja simpatične komade za savršeno ljeto

Foto: Press Foto

Može li casual ljetna garderoba u isto vrijeme biti originalna, udobna i ženstvena? Naravno, samo pogledajte simpatičnu kolekciju hrvatskog branda Lulu Couture.

Brand iza kojeg stoji dizajnerica Marina Tutić za ljeto 2014. nudi fine majice od stopostotnog pamuka te ležerne haljinice koje će sakriti i poneku kilicu viška, sve s glamuroznim printevima modnih ikona kao što su Kate Moss i Sarah Jessica Parker ili pak s citatima iz slavnim modnih časopisa.

Tu je i atraktivan, ručno rađeni nakit, izrađen od od špage, kristala, brušenih kristala, poludragog kamenja te pozlaćenih i metalnih komponenti, koji će pristajati uz brojne ljetne kombinacije.

"LuLu Couture se obraća samosvjesnim i snažnim djevojkama i ženama koje se ne libe pokazati i svoju romantičnu stranu. Želja mi je bila dizajnirati odjevne predmete koji savršeno funkcioniraju u raznim odjevnim kombinacijama, ali i kao zasebni modni komadi koji mogu zaokružiti cjelokupan outfit", izjavila je Martina Tutić.

Asortiman branda LuLu dostupan je na sljedećim lokacijama: Malai Concept Store (Zagreb), Class Store (Zadar), Lapidarij (Rab), Legend (Rovinj), Pusti otok (Hvar).