Mala frajerica: Kći Brada Pitta i Angeline Jolie "ima crnogorski stil" i želi da je zovu John!

Foto: Guliver/Getty

JOŠ otkad je Brad Pitt prije nekoliko godina u emisiji "The Oprah show" izjavio kako njegova kćerkica inzistira da je članovi obitelji zovu John, bilo je jasno kako će plavokosa djevojčica kad poraste biti itekako zanimljiva javnosti.

Plavokosa Shiloh Jolie-Pitt danas ima 8 godina i ne mari za lutkice i haljine, već najviše uživa u igri s braćom Madoxom i Paxom te od roditelja traži odjeću koja je primjerenija dječacima nego curicama.

"Shiloh, barem se nama tako čini, ima crnogorski stil. Voli se oblačiti poput dječaka.", izjavila je Angelina Jolie 2010. za Vanity Fair aludirajući na žene koje se oblače poput muškaraca te dodala: "Oblači se poput malog frajera. Voli trenirke, voli odijela."


Koliko uživa u muškom društvu, mala kulerica pokazala je na nedavnoj premijeri filma "Unbroken" na koju je Brad Pitt izveo "svoje dečke" - Madoxa, Paxa i malu Shiloh koja je bila obučena u odijelo.

Predivna djevojčica koja je od mame i tate naslijedila samo najbolje na premjeri je pokazala i novu kratku frizuru s kojom izgleda poput dečkića.