Maškaaareeee: Isprobaj četiri super maske koje uvijek pale!

Foto: Shutterstock, JLP, Screenshot YouTube, polyvore

IDEŠ na karneval ili zabavu pod maskama, a još nemaš masku? Ili su ti možda dosadili uvijek isti kostimi? Zadnji je trenutak za odluku, a mi smo ti pripremili nekoliko super maski, za koje sve potrepštine možeš naći u svojem ormaru (ili ormaru svoje prijateljice).


1. Doručak kod Tiffanyja – sjeti se klasičnog izgleda Audrey Hepburn; crna haljinica, glomazni nakit oko vrata, podignuta kosa, crveni ruž, sunčane naočale i nezaobilazni kroasan. Spremna si za pola sata!



2. Peggy Bundy – idealna je za crvenokose, jer ti je potrebna crvena nakovrčana kosa (ili perika koju u karnevalsko vrijeme ima kupiti svugdje), tajice i visoke potpetice, široki remen i šarena uska majica.



3. Wendy (Petar Pan)
– Za ovu masku se jednostavno srediti. Sve što ti treba je svijetloplava spavaćica i lagano valovita kosa s plavom mašnom. Ako možeš ponesi sa sobom malu lutkicu, koja će glumiti Zvončicu i šljokice za čarobnu prašinu.



4. Minnie Mouse – Trebat će ti malo više vremena za Minnie, jer ako ne možeš kupiti uši, morat ćeš ih sama napraviti (najjednostavnije je na rajf nalijepiti dva velika crna kartonska kruga). Još ti samo nedostaje crvena točkasta haljina, mašna za kosu istog uzorka, obojeni crni nosić i mišji brkovi.