Maslac i kupka za sanjivo proljeće: Nikel predstavio novu kolekciju na bazi ruža

Foto: Press Foto

U PREDIVNO uređenoj trgovini u centru Zagreba, poznati brand prirodne kozmetike Nikel predstavio je svoje nove proizvode.

U Vlaškoj 40 tako su se okupili poslovni partneri, novinari i ljubitelji prirodne kozmetike kojima su prezentirana dva nova "dragulja" ovog branda.

Proljeće je stiglo, sve cvijeta, a koža ponovno dolazi do izražaja pa su stručnjaci iz Nikela za žene pripremili dva neodoljiva proizvoda za njegu koja će pomoći da se riješimo suhe i sive kože te joj vratimo mekoću i sjaj, i to uz zanosan miris ruže.

Riječ je o proizvodima "Ružina kupka za lice i tijelo" i "Ružin maslac za tijelo" koji prate trend preparativne kozmetike napravljene na bazi cvijeta koji žene obožavaju.

Ružina kupka za lice i tijelo

Ova nježna kupka može se koristiti za svakodnevnu njegu, i to za čišćenje lica i tijela. Formula bez sapuna ne isušuje kožu već ju nježno čisti i vraća joj elastičnost, a odlično uklanja i sav make-up. Može se koristiti i kao šampon, ali i za pripremanje opuštajuće kupke.

Ružin maslac za tijelo

Ulje divlje ruže, badema, suncokreta, jojobe i avokada, kako maslac i puno vitamina E - možete li zamisliti nešto bolje na svojoj koži? Upravo ove sastojke sadrži baršunasti maslac od ruže kojima je Nikel ove sezone razveselio svoje fanove, kako bi njihova koža bila meka i zanosna.