Mila Kunis ukrasila naslovnicu novog broja časopisa The Best Shop!

Foto: The Best Shop

SASTAVITE svoju shopping listu odjevnih komada koji će osvježiti vaš proljetni look. Izaberite mudro upravo ono što vam najbolje pristaje i odlično se uklapa u vaš već izgrađeni modni stil.

Ne razbacujte se novcem, uložite radije u par ključnih sitnica koje će i vašim starim stvarima dati novi izgled u novim kombinacijama. Novi broj magazina The Best Shop donosi vam pregled osnovnih modnih trendova koji će obilježiti ovu sezonu, kao i prijedloge kako ih slijediti.

Stalni suradnik The Best Shopa Boris Banović u svojoj kolumni donosi i par dobrih ideja o recikliranju odjeće i kako onaj IT komad ne morate nužno tražiti po najskupljim trgovinama. Možda ga je moguće pronaći i na tavanu, u bakinoj škrinji, među odjećom iz mamine mladosti, pa i na buvljacima ili u second hand shopovima.

The Best Shop, uoči filma Zemlja velikog Oza donosi i portret glavne glumice Mile Kunis, a i u ovom broju za svoje čitatelje su pripremili bogat izbor poklona među kojima je dovoljno izabrati svoj i poslati nam sms s podacima.

The Best Shop magazin potražite na svim kioscima za samo 9,90 kuna.