Miley Cyrus ponovno gola, ali i neprepoznatljiva na naslovnici časopisa W!

Foto: W Magazine

MILEY Cyrus pozirala je za W Magazine i moramo priznati da smo ju jedva prepoznali.

S dužom kosom i izblajhanim obrvama, Miley je glavna zvijezda W Magazinea za aktualni mjesec. Iako nas je posljednjih mjeseci zabavljala i šokirala svojim izjavama, ovaj put nas je više iznenadila izgledom, nego intervjuom, a u prilog tome dovoljno govori činjenica da je nismo odmah prepoznali.
 
Što se tiče intervjua, Miley je priznala kako ima puno ljudi koje može nazvati za druženje, ali tek nekoliko prijatelja. Priznala je i kako je njezin novi imidž dobro isplaniran, ali da pokušava poslati pravu poruku djevojkama diljem svijeta.
 
 
"Ne morate imati dugu plavu kosu, velike sise i puno šminke da bi bile seksi, to su gluposti", izjavila je.
 
Na pitanje što misli o tome da ju u golišavim izdanjima gledaju mlađi fanovi, Miley je odgovorila: "Ne volim djecu. Mislim da sam u jednom trenutku bila okružena s previše djece."
 
Otkrila je i kako jednog dana nipošto ne želi biti poput svog tate, country pjevača Billyja Raya, jer je on osoba koja ima previše povjerenja u druge. "On vjeruje svima, dok ga ne izigraju, kao i moja mama. Nikome ništa ne zamjeraju, a često samo puste i zaborave. I ja sam nekad bila takva, ali sad pamtim", zaključila je.