Miran Kurspahić kao mračni zavodnik u novoj kampanji Tomislava Bahorića

UZ DIZAJNERA Tomislava Bahorića muška je moda dobila novu dimenziju, u kojoj njegov odmaknut modni senzibilitet donosi novog i suvremenog muškarca.

Preispitivanjem forme i geometrijskom igrom stvara mušku kolekciju neopterećenu modnim pravilima. Sljedeći svoj instinkt i vizije, Tomislav uistinu predstavlja muškarca novog doba i novo lice mračne estetike.



Kreativni asketski svijet pročišćenih formi, ravnih linija tek je ponegdje razbijen gotovo nevidljivim, ručno našivenim printevima staraca koji šalju snažnu modnu poruku. Prisutna je crna boja kao baza za istraživanje u avangardnom smislu te komadi snažnog rukopisa koji ujedno spajaju visoki pret-a-porter s funkcionalnim street wearom. Muška kolekcija jasno šalje avangardnu poruku, u vremenu kad zapravo ne postoji granica kod nošenja pojedinih komada. Na vunenim polutransparentnim majicama prisutna je asimetrija, printevi te aplikacije od kože i sve navedeno spaja se u snažnu zimsku priču, koja jasnim konceptom razmišljanja oslikava unutarnji stav Spirit  by T.B.



Glavnu ulogu u ovoj modnoj priči zaigrao je glumac i redatelj Miran Kurspahić. Reviju na kojoj će se predstaviti najnovija Tomislavova kolekcija možete pogledati na Cro A Porteru, 7. listopada 2012., u 20 sati.