Na svečanoj premijeri filma "Igre gladi: Plamen", Matija Vuica i Ivica Klarić predstavili svoje nove kreacije

Foto: PR

NAJNOVIJI hit ovogodišnje oskarovke Jennifer Lawrence i njezine filmska ekipe (Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, Josh Hutcherson, Lenny Kravitz, Stanley Tucci...) okupio je sinoć u IMAX dvorani multipleksa CineStar Arena Zagreb brojne poklonike kultne trilogije Suzanne Collins na svečanoj premijeri drugog nastavka IGRE GLADI: PLAMEN.

Cijeli događaj uveličale su kreacije Matije Vuice i Ivice Klarića specijalno dizajnirane za ovu priliku u kojima su zablistali naši top-modeli Lana Petranić i Vlaho Arburić.

"Razveselila sam se kad su me organizatori pozvali da sudjelujem u promociji novog nastavka ‘Igara gladi’, jer ono što u zadnje vrijeme radim ima pregršt dodirnih točaka s kostimima u ovom filmu", rekla je Matija Vuica i dodala: "Ivica Klarić i ja preosmislili smo svoje aktualne kreacije u duhu filma i prikazali vlastitu viziju odjeće koju nose likovi u filmovima – spoj kostimografije s modernom, možda čak i futurističkom visokom modom".

Ivica Klarić je dodao: "Prošlogodišnji nastavak ‘Igara gladi’ me oduševio, pa sam zdušno prihvatio izazov rada na kreaciji zasnovanoj na filmu. Uvijek crpim nadahnuće s neočekivanih mjesta, a prilika da oblikujem svoj rad u duhu svijeta tog serijala bila je tako posebna da je nisam mogao propustiti".

Modeli u kreacijama ovih vrhunskih dizajnera uz vatrene koktele i slastice stvorili su ozračje Panema, postapokaliptične Amerike u kojoj se odvija radnja filma IGRE GLADI: PLAMEN.