Najbolji video spotovi s poznatim glumcima u glavnim ulogama!

SHIA LaBeouf i Daniel Radcliffe zadnji su u nizu poznatih holivudskih glumaca koji su odlučili glumiti u spotovima nekih od dragih im izvođača. Pogledajte koje smo još video spotove s poznatim glumcima u glavnim ulogama za vas odabrali:

Shia LaBeouf u spotu grupe Sigur Ros

Zvijezda Transformersa, Shia LaBeouf odlučio je pokazati sve svoje draži u spotu islandskog ambientalnog rock sastava - Sigur Rosa.

Daniel Radcliffe u spotu grupe Slow Club

Harry Potter, odnosno Daniel Radcliffe glumi alkoholičara u spotu engleskog indie benda - Slow Cluba. Moramo priznati da ga uistinu nismo navikli gledati u ovakvom izdanju.

Rupert Grint u spotu Eda Sheerana

Rupert u spotu Eda Sheerana glumi čudaka i to vrlo uvjerljivo! Ed je priznao kako je Grint bio njegov prvi izbor za spot koji je osmislio za svoj treći singl s albuma.

Christopher Walken u spotu planetarno popularnog Fatboy Slima

Spot je sniman 2 dana, a prikazuje Walkena kako pleše kroz losanđeleski hotel "Marriot". Christopher nije razočarao svojim plesnim umijećem, dapače - apsolutno nas je oduševio!

Robert Downey Jr u spotu Eltona Johna

Video je snimljen 2001. godine za Eltonovu pjesmu "I Want Love", a prikazuje Roberta u jednom dugom i neisprekidanom kadru kako pjevuši riječi ove Eltonove uspješnice.

Seth Rogen, Elijah Wood, Danny McBride, John C. Reilly, Will Ferrell i Jack Black u spotu legendarnih Beastie Boysa

Ovaj 30-minutni video prikazuje Setha (Mike D), Wooda (Ad-Rock) te Dannyja (MCA) u njihovim ranim "Fight For Your Right (To Party) danima, a kasnije ih zamijene John, Will i Jack. U spotu se pojavljuju i mnoge druge poznate osobe poput Orlanda Blooma i Susan Sarandon.