Novi trend među poznatim frajerima: I Ryan Phillippe "popljuvao" svoju karijeru

Foto: JLP

I MORAMO priznati da ga ne razumijemo. Trend, ne Ryana.

Prvo je slavni pjevač James Blunt u nedavnom intervjuu popljuvao pjesmu "You're Beautiful", koja je od njega učinila planetarno popularnu zvijezdu, a već danas je svoj "trenutak istine" imao glumac Ryan Phillippe.
 
"Glumio sam u više od 30 filmova, u zadnjih 20 godina, a po mom mišljenju samo njih 5 je bilo dobro", započeo je Skype intervju s Los Angeles Timesom slavni glumac, poznat i kao bivši muž holivudske miljenice Reese Whiterspoon.
 
 
"Cijelo vrijeme si rob svog posla i želiš učiniti nešto veliko te na kraju završiš razočaran. Postoji puno elemenata izvan tvoje moći kad si glumac. Pogledajte npr.  film Setup iz 2011. godine s 50 Centom, to je bio užasan film. Trebao je biti nešto dobro, na kraju je ispao sve suprotno. No, to je ionako uobičajeno u ovom poslu", požalio se danas 40-godišnji Ryan.
 
Trenutno Ryan radi kao redatelj filma "Catch Hell", u kojem će i glumiti, a radnja će se vrtiti oko glumca kojeg otmu u Louisiani. "Gluma me ne zadovoljava na način kako je to nekad, što mislim da je sasvim u redu, kad nešto radiš 20 godina. Pokušati nešto drugo, stvarno mi je postalo privlačno", zaključio je.
 
Čini se kako su Ryanu "Okrutne namjere" doista bile vrhunac karijere.