One postoje: Ženske fraze koje muškarcima ne idu na živce

Foto: Screenshot Youtube

OVO su ženske fraze koje svaki muškarac voli čuti.

1. "Ponosna sam na tebe"
 
Muškarci vole čuti pohvale za svoja postignuća, ali to neće nikad javno izgovoriti. Mala pohvala ne košta ništa, a znači jako puno.
 
2. "Hvala"
 
Ako te pri povratku kući na kraju ludog radnog dana dočekao skuhani ručak, cvijeće ili oprano suđe, to zaslužuje jedno iskreno "hvala", iako je sasvim normalno da s vremena na vrijeme on to napravi. Sjeti se da bi i ti voljela da ti češće govori hvala za sve što radiš.
 
3. "8 sati, vidimo se tamo"
 
Ne kažemo da bi ti uvijek trebala biti ta koja će preuzimati odgovornost za spojeve, ali tu i tamo je preuzeti inicijativu za takve stvari jako seksi i nema muškarca koji se neće složiti s tim. "Spontanost će vas podsjetiti kako se još uvijek možete i trebate zabavljati, baš kao na početku", otkrio je MSN stručnjak za ljubavne odnose Dylan Thrasher.
 
4. "Mislim da te ona tamo odmjerava"
 
Muškarci vole osjetiti malo ljubomore od strane svoje partnerice, no ovo je izjava s kojom se lako može pretjerati, zato pažljivo. "To će svakako podići njegovo samopouzdanje u trenu, a i pokazati mu da ste sretni što je on vaš", zaključili su stručnjaci.
 
5. "Mislim da bi trebao..."
 
Iako više nismo djeca, lijepo je s vremena na vrijeme osjetiti da se netko brine za nas i da nam kaže da bi nešto trebali napraviti. Ne uvijek, naravno.