Ono kad shvatiš da je mama cijelo vrijeme bila u pravu

Foto: Tumblr

DOĆI će vrijeme kada ćete shvatiti da je mama bila u pravu, a znamo i oko kojih to stvari...

1. Nemoj toliko jako čupati obrve!

Sada vam je jasno koliko ste smiješno/strašno izgledali prije deset godina, kada ste na dnevnoj bazi silovali svoje obrve. Toliko ste ih prorijedili da se ni do dana današnjeg nisu oporavile. Sada plaćate iscrtavanja i mislite si zašto niste slušali mamu.

2. Nemoj miješati alkohol!

Znala je mama o čemu priča, no vi ste tvrdoglavo odbijali poslušati savjet i nastavili po svome. Što vas je dovelo do zaključka da vino i žestica nikako nisu dobra kombinacija.

3. Nemoj stavljati piercing na pupak!

Kada ste imali 15, željeli ste pierce na pupku. Mama vam je rekla da ga smijete staviti kada ćete imati 18, ako još uvijek to budete htjeli. I sada imate piercing koji vam se više ne sviđa i želju da vam je mama povisila dobnu granicu za dozvolu.

4. Nemoj stavljati tetovažu!

Vi ste ju ko za vraga stavili, jer ste bili mladi i ludi i buntovni i jer vam je to bilo seksi. Danas shvaćate da biste bolje prolazili na poslu da nemate tetovažu i skupljate novce za lasersko uklanjanje. Umjesto za neke lijepe cipele.

5. Pazi s kim se sve petljaš! / Nije on za tebe...

Srce vas boli priznati si da je mama itekako bila u pravu, i to koliko puta...No što je tu je, na greškama se uči.

6. Kućni ljubimac je velika odgovornost!

Kada je stigao, bio je najslađi stvor na svijetu od kojeg se niste odvajali. A onda ste shvatili da ga treba i hraniti, i šetati, i voditi veterinaru... I odjednom, shvaćate da je mama bila u pravu i po tom pitanju.

7. Nikad ne sjedaj za volan ako si pila!

Nadamo se samo da niste ovu poantu naučili na teži način. Jer ne postoji niti jedna jedina situacija u svemiru u kojoj je ovo dobra ideja.

8. Nemoj kupiti te cipele!

Ma mama, samo ti se čini da su neudobne. Zapravo su fuuul udobne. A onda se vraćate doma bosi ili u balerinkama koje ste švercali u torbici jer su to najneudobnije cipele koje ste ikad obuli.

Izvor: Cosmopolitan.hr