Osnivač Tindera otkrio kakve fotografije najbolje prolaze na njegovoj dating aplikaciji

Foto: weheartit

ZNATE li kakve slike najbolje prolaze na dating stranicama?

Osnivač dating aplikacije Tinder, prošli je tjedan na poslovnoj konferenciji u Los Angelesu otkrio nekoliko zanimljivih podataka za sve korisnike.
 
Za početak, Tinder je aplikacija za pametne telefone na koju se, nakon što ju instaliraš, prijavljuješ preko Facebook računa. Pokazuje samo tvoje ime i profilnu sliku te nekoliko fotografija s tvog Facebook računa.
 
Na početku biraš zanimaju li te muškarci, žene ili oboje, a nakon toga kreće zabava. Tinder pronalazi korisnike aplikacije koji su ti u blizini, a sama biraš radijus u kojem traži, kao i dob koja ti odgovara. Kada pronađe korisnike koji odgovaraju postavljenim parametrima, nudi ti njihove profile, na kojima možeš vidjeti fotografiju, broj zajedničkih interesa, udaljenost i broj zajedničkih Facebook prijatelja. 
 
Ako ti se osoba ne sviđa, jednostavno klikneš gumbić predviđen za to i Tinder ti ju više nikada neće pokazati. Ako ti se sviđa, odabereš taj gumbić i čekaš… Osoba koju si "lajkala" neće vidjeti da si to napravila sve dok i sama ne stisne "lajk" na tvojem profilu, a ako se to dogodi, aplikacija vam omogućava da počnete komunicirati putem poruka.
 
Na pitanje kakve fotografije najbolje prolaze, Sean Rad je odgovorio: "Slike lica ne prolaze. Ljudi žele vidjeti karakter na Tinder slikama, naravno, koliko je to moguće. Slika zabave ili nekog hobija ono je što im ostavlja dobar prvi dojam i to prolazi najbolje. Time pokazujete da ste vedrog duha, da izlazite, volite društvo i različite stvari, a to je ono što većina traži."
 
Hmm, možda bi trebalo poslušati čovjeka čija aplikacija bilježi 750 milijuna potraga dnevno.