Ovako izgledaju Dawson Leery i Pacey Witter 11 godina kasnije

Foto: Instagram, Press

OVA nas je slika nakratko vratila u djetinjstvo.

Dawson Leery i Pacey Witter bili su najbolji prijatelji u jednoj od najpopularnijih serija 90-ih, Dawson's Creek, a 11 godina kasnije pokazali su kako su još uvijek u dobrim odnosima.
 
Tako su Pacey, odnosno Joshua Jackson i Dawson, odnosno James Van Der Beek, ovog vikenda zajedno tulumarili na jednom partyju, a na oduševljenje svih fanova, James je fotku podijelio nav Instagramu. "Najugodnija druženja mogu se dogoditi na najneočekivanijim mjestima", napisao je 37-godišnji glumac uz sliku.
 
 
Dečki su time pokazali koliko su se promijenili od dva "pekmezava" tinejdžera iz serije, koja je osvojila naša srca i držala ih na mjestu punih 6 sezona. James danas ima troje djece sa svojom suprugom Kimberly, a Joshua je već godinama u sretnoj vezi s poznatom glumicom Diane Kruger.
 
O dobrim odnosima među bivšim kolegama nedavno je progovorila i Katie Holmes, bivša supruga Toma Cruisea, koja je u seriji glumila slatkicu Joey Potter. "Još uvijek smo u kontaktu i podržavamo jedni druge. Svi smo imali sreće da nastavimo raditi što volimo i jako smo ponosni jedni na druge. Bilo je to predivno vrijeme i jako smo vjerovali u sebe", otkrila je.