Ove srijede uživajte u kupovini na "The Best Shop Shopping Nightu" te pomozite udruzi "SVE za NJU"

JOŠ JEDNO izdanje The Best Shop Shopping Nighta ove srijede 26. rujna posjetiteljima nudi izvanredne popuste u više od 100 trgovina u centru Zagreba. Trgovine označene plakatima Shopping Nighta ostat će otvorene do ponoći i u vremenu od 20 do 24 sata ponuditi svoj asortiman po specijalno sniženim cijenama.

Ovoga puta dio prihoda od kotizacije trgovina koje sudjeluju u akciji namijenili smo udruzi "SVE za NJU"  i njihovom Centru za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka.

Više o udruzi "SVE za NJU":

U teškim životnim situacijama nitko ne bi trebao biti sam, a žene oboljele od raka imaju tisuću pitanja. Zato je udruga "SVE za NJU" osnovala Centar za psihološku pomoć ženama oboljelim od svi vrste raka u kojem želi pomoći oboljelim ženama i njihovim obiteljima. U Centru se uči živjeti i preživjeti, promijeniti odnos prema životu i bolesti. Sakupljeno znanje i iskustvo oboljelih žena i stručnost profesionalaca u Centru nude pomoć.

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja "SVE za NJU" osnovana je 21.ožujka 2008. godine  kao  dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, sa ciljem pružanja  informacijske, psihološke i logističke pomoći  ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima. Osnovale su je tri pacijentice, Vesna Andrijević-Matovac, Bojana Benović i Almenka Balenović. 

Centar je osnovan kako bi pružio psihološku pomoć i edukaciju, svim oboljelim ženama od raka, te njihovom obiteljima.  Sve navedene usluge su u POTPUNOSTI besplatne!


Centar nudi više vrsta psihoterapija:

- individualnu, partnersku, obiteljsku psihološku pomoć
- grupne psihološke tretmane
- grupe podrške

Edukativno - aktivne radionice:

- nutricionizam
- posebne vrste joge
- tehnike relaksacije i ostale anti - stres tehnike
- predavanja liječnika iz područja onkologije
 
Kontakt:

e-mail: info@svezanju.hr
telefon: 01 641 8765
faks: 01 641 8760
Adresa Kneza Mislava 10, Zagreb

 Žiro račun Udruge: 

"SVE za NJU!"

Kneza Mislava 10, Zagreb

OiB: 29284356244

Žiro račun: 2360000 – 1102016768 (Zagrebačka banka d.d.)