Ovo su 3 najveća trenda za proljeće 2014.: Koji je pravi za tebe?

Foto: Lisca, ASOS, River Island, Ilustracija Index

SVAKA sezona donosi nove vruće trendove, a ove godine u prednosti su cure koje se vole biti zapažene. U tome će im pomoći tri vruća trenda koji se baziraju na najpopularnijim bojama koje se trenutno mogu naći u dućanima, a to su - pastelni trend, monokromatski trend i trend žarkih boja! Pogledaj naše prijedloge i pravac shopping!

Pastelni trend

Damske i beskrajno ženstvene, pastelne nijanse ne silaze sa stranica modnih časopisa, ali zato lete s polica dućana. Baby ružičasta, svijetlo žuta, nebesko plava, lila i mint boja nešto su što svaka žena mora imati u ormaru ovog proljeća, a djevojkama koje vole modne eksperimente savjetujemo da ih pomiješaju u atraktivan "sladoledni mix".

Monokromatski trend

Ovaj trend odlično su prihvatile djevojke koje obožavaju elegantan i ozbiljan izgled. Nije važno radi li se o prugicama, točkicama, zebrastom uzorku ili kvadratićima, s crno-bijelom kombinacijom ove sezone nikako ne možeš pogriješiti.

Trend žarkih boja

Neonske boje koje su prošlog ljeta vladale gradskim ulicama napokon su zamijenile nešto elegantnije, no jednako upečatljive žarke boje. Komadi u narančastoj i žutoj boji pravi su proljetni hit, a sramežljivijim curama preporučujemo da, za početak, isprobaju detalje u trava - zelenoj ili žarko ružičastoj boji.

Psst! Prekrasan kompletić s cvjetićima s prve fotke možete pronaći u web shopu Lisce (grudnjak 218kn, gaćice 96kn)