PLL fanovi ljuti na scenariste: Ne možete samo tako izmišljati tko je "A"!

Foto: Screenshot, Press Foto

PRETTY Little Liars jedna je od najpopularnijih TV serija za ljubitelje teen drame, no nejasni događaji i odgađanje razotkrivanja zapleta sve više ljute obožavatelje.

Kao što već vjerojatno znate, kroz cijelu seriju pokušava se otkriti tko je ubojica mlade Alison, odnosno tajanstvena osoba  "A" koja muči junakinje, no sada ispada da ubojica i "A" nisu nužno ista osoba.

Što ljuti fanove?

Dok se u prve dvije sezone činilo kako scenaristi znaju kako će se priča raspetljati, sada sve više izgleda kao da ni sami ne znaju što se događa te da moguće sumnjivce nabacuju bez ikakvog reda i smisla, što zbunjuje i ljuti obožavatelje.

Spoiler alert!

Nakon što je bilo "gotovo sigurno" kako je "A" zapravo Ezra, redatelji su u posljednjoj sezoni odlučili sumnju baciti na majku Alison DiLaurentis!

Gospođa DiLaurentis iznenadni je sumnjivac koji djevojke navodno maltretira jer smatra kako je za smrt njezine kćerke odgovorna Spencer! Naravno, to ne objašnjava zašto već godinama maltretira i straši i ostale djevojke pa fanovi smatraju kako će scenaristi i od te priče brzo odustati te poručuju: "Odlučite se već jednom!"

Pogledajte sve dosadašnje sumnjivce: 

Jenna

Jason

Ian

Mellisa

Noel

Garett

Mona

Darren

CeCe

Toby

Ezra

Gospođa DiLaurentis