Pet situacija kad su nam prijateljice najčvršći životni oslonac (čvršći od muškaraca)

Foto: H&M

KAŽE se da su muškarci jači spol, no ponekad ti nitko neće bolje "čuvati leđa" od tvojih najboljih prijateljica.

Prisjetili smo se nekoliko životnih situacija u kojima su nam naše prijateljice bile najčvršći oslonac.
 
1. One će s tobom prelaziti čitav prekid, od dana kad ste prekinuli do dana kad ćeš ga potpuno preboljeti. Poželjet ćete koji put ozlijediti, ali znaju da bi ti isto to napravila za njih. A nitko ne može smisliti više uvreda na njegov račun (i račun njegove nove cure) od čopora žena.
 
2. One će s tobom zapravo detaljno prelaziti svaku lošu životnu situaciju, jer ženama nije problem slušati. Muškarcima to također nije problem, nego im je muka.
 
3. One su "živi štit" u klubu, kad te krene dosađivati neki ljigavac. On se po tko zna koji put naginje prema tebi da započne razgovor, one se polako formiraju. Prvo upućuju prijeteći pogled, a zatim slijedi "ostavi je, gubi se" ili nešto slično. Također, one te neće odmah nakon prvog pića žicati da idete doma gledati televiziju niti će im smetati ako želiš ostati.
 
4. One su jedine dovoljno hrabre da ti iskreno kažu kako stvari stoje. Od toga da ne izgledaš u toj haljini, preko toga da mu se ne sviđaš ili da su ga vidjele s drugom curom, pa sve do toga da ti kažu kad si pretjerala. Muškarcima je pak bitniji mir u kući.
 
5. One prve dolaze kad si bolesna. Nije bitno koliko si zarazna na ljestvici od 1-10, ako je to još jedna prilika za izležavanje u trenirkama, tračanje i gledanje "Seks i grada" po milijunti put. Njima je bitno da se brzo oporaviš, ali ne zato da što prije budeš sposobna za tjelesne aktivnosti.