Pogledajte što su celebrity cure obukle za veliki MAC-ov party u Zagrebu

Foto: Domagoj Blažević

SINOĆ je u Zagrebu održan prvi party popularnog kozmetičkog branda MAC, i to pod nazivom Art of The Lips.

Počasna gošće bila je Rebecca Butterworth, koja u MAC-u ima stastus Global senior make - up artista, a koja je brojnim uzvanicima među kojima su se našli celebrityji, beauty urednici, novinari, prezentirala nove trendove u svijetu šminke te ih pozvala da se zabave na tulumu.

Uz odličnu glazbu kolektive "Whateverest" uzvanici su se fotkali s isprintanim pusama, jeli kolačiće u obliku usana i pili šampanjac, a slavne cure pokazale su i svoje nove krpice.

Publiku je zabavljao gost iz New Yorka - trasvestil Milk Queen, a glazbenim nastupom pristtne su razveselile cure iz banda Lollobrigida.

Iva Balaban izabrala je ženstvenu haljinicu u kombinaciji s tamnoplavim blejzerom i veselom maramom oko vrata, Iva Šulentić pokazala je noge u kožnoj crnoj suknji i zlatnim salonkama, a kulerica Danijela Trbović odlučila se za crne traperice i odličnu šljokastu plavu majicu.

Glumica Petra Kurtela izgledala je neodoljivo u ženstvenoj plavoj haljini na koju je nabacila svijetloplave detalje, a Ana Stunić prugastu je suknju upotpunila crno-bijelom bomber jaknicom i žutim cipelama.

Od slavnih osoba na partyju su se još pojavili i dizajnerice iz dvojca Boudoir, dečki iz dvojca ELFS, Kristina Bradač, Ida Prester, Iris Androšević Pinjuh, Sara Renar te make-up artisti poput Saše Jokovića, Sanje Agić, Billy, Dajane Pajkić i Žane Kožul.

Fotke sa partyja pogledajte u našoj galeriji!