Preko plota do zvijezda: Gledatelje razljutila Khloe Kardashian u ulozi komentatorice na dodjeli Oscara

Foto: Instagram

KANAL E! sinoć se našao našao na meti bijesnih i razočaranih komentara svojih gledatelja, i to zbog zvijezde iz omražene reality obitelji, Khloe Kardashian.

Već uigrana ekipa koju čine Giuliana Rancic, Ryan Seacrest, Kelly Osbourne i Ross Mathews i sinoć je pratila crveni tepih na dodjeli Oscara, ovog puta uz jedan mali dodatak - Kardashianku u ulozi komentatorice toaleta celebrity dama.

Premda je Khloe izgledala odlično u crvenoj haljini s potpisom Lanvin, gledatelji su zaključili kako nikako ne zaslužuje biti na prestižnom mjestu komentatorice takve svečanosti te kako je na to mjesto došla isključivo tome što reality showove o Kardashianima producira isti kanal.

Čim se pojavila na ekranu, počeli su se objavljivati komentari:

"Khloe Kardashian govori da stvari izgledaju jeftino. Ne znam trebam li se smijati ironiji ili diviti njezinom znanju.", napisala je na Twitter jedna gledateljica.

"Giuliana Rancic, Khloe tu ne pripada. Igra se sa svojom kosom i noktima. Izgleda kao da ne zna što će sa sobom od dosade. Izgleda grozno. Ta kosa! Ew!"

Gledatelje je najviše iživciralo što je popljuvala haljinu elegantne Lupite Nyong'o:

"Šuti Khloe! Jel ona stvarno kritizira Lupitinu haljinu?"

"Jebe mi se što Khloe misli o Lupitinoj haljini! Zašto je ona uopće ovdje?"

Neki gledatelji prešli su i svaku granicu ukusa i počeli otvoreno vrijeđati nesretnu Kardashianku:

"ali pričekajmo muškobanjastu Khloe Kardashian sa cementiranim upetom i građom poput medvjeda da izvrijeđa Lupitinu haljinu!"

"Khloe je još uvijek ogar obitelji. Nemoj doći po Lupitu!"

Hmmm... imamo osjećaj da se Khloe neće uskoro ponovno pojaviti u ulozi komentatora.