Preljub i znanost: Za ove muškarce znanstvenici tvrde da će te prevariti

Foto: Diesel

ZABORAVI na dečka koji djeluje mutno, koji ima dva mobitela i hrpu neobjašnjivih ženskih prijateljica… Znanost kaže da se pri traženju dokaza da imaš posla s preljubnikom moraš koncentrirati na neke druge stvari. Ovo su muškarci koji će te najvjerojatnije prevariti.
 
Visoki
 
Da, dobro ste čule. Istraživanje stranice illicitencounters.com koja spaja ljude u braku i dogovara preljubničke susrete kaže da su muškarci iznad 177 centimetara visine dvaput skloniji prevari od onih koji su niži. Ako ništa drugo, izgleda da će niski muškarci napokon postati zanimljiviji od onih visokih.
 
Rokeri
 
Još jedno istraživanje gore spomenute stranice kaže kako je 41 posto preljubnika kao najdražu vrstu glazbe odabralo rock. Što sluša muškarac koji je najmanje sklon prevari? Rap glazbu.
 
Dečki iz IT službe
 
Prije par godina to možda ne bi bilo tako,ali popularizacija štrebera kroz razne filmove i serije pridonijela je i tome da su takvi dečki sada spremniji za preljub. Ne možemo ih kriviti – nakon toliko godina zapostavljenosti, napokon su okusili malo popularnosti.
 
Francuzi
 
Istraživanja pokazuju da je 75 posto muškaraca u Francuskoj priznalo da su u jednom trenutku svog ljubavnog života bili nevjerni. Ostaje onih 25 posto, ali ne možemo biti sigurni jesu li oni stvarno vjerni ili su samo lagali.
 
Korisnici Twittera
 
Već znamo da su društvene mreže sve veći uzrok razvoda u svijetu, a istraživanja pokazuju da su najmanje vjerni upravo korisnici Twittera. Ne kažemo da moraš natjerati dečka da zatvori Twitter, samo prenosimo informacije.