Prijatelji s povlasticama: Zašto su ponekad baš dobri za nas

Foto: Screenshot Youtube

MUŠKARAC koji ispunjava tvoje seksualne potreba - i otiđe kada je gotov? Nekima zvuči kao noćna mora, a neke bi žene dale sve na svijetu da imaju nekog takvog. U današnje je vrijeme sve više na cijeni seks bez emocija, a one žene koje to mogu podnijeti, kažu da je to jedna od najboljih stvari na svijetu. Evo i zašto.
 
Seks
 
Jednostavno, zar ne? Ženama je seks potreban kao i muškarcima, a za to nam nije nužno potreban i dečko. Muškarcima je lakše opravdati one-night standove, a žene ipak vole imati neku konstantu u životu. Ako ne želimo vezu, a ne želimo ni neobavezan seks sa potpunim strancima koje više nikada nećemo vidjeti, prijatelj s povlasticama je idealno rješenje.
 
Bez komplikacija
 
Ako se odnos uredi na ispravan način, seks sa povlasticama može biti nešto najbolje na svijetu. Ima sve prednosti veze (u fizičkom smislu), a vrlo malo komplikacija koje susrećemo u običnoj vezi. Ako se dobro dogovorite, vaše prijateljstvo sa povlasticama može biti apsolutno najbolje na svijetu!
 
Slobodan izlaz
 
U trenutku kad upoznaš nekoga s kim stvarno želiš biti, samo moraš sjesti i porazgovarati sa svojim prijateljem s povlasticama. Nema suza, nema svađanja, nema ljubomore - nikada niste bili zajedno, pa takvih problema (u savršenom prijateljstvu s povlasticama) jednostavno neće ni biti.