Purify 2012.: Seksi kolekcija majica Mirande Viđak

Foto:

DIZAJNERICA Miranda Viđak snimila je kampanju za svoj brend Moodytwin i najnoviju kolekciju Purify 2012., koja je storyline jednog emotivnog stanja.

Tu je priču izvrsno je dočarao i snimio poznati modni fotograf Šime Eškinja, dok su za zaštitna lica izabrani Teodora Aleksić i Marko Martinović.



Brend Moodytwin Miranda  je osnovala 2009. godine u Los Angelesu, a ideja joj je bila osmisliti brend pomalo mračnog, alternativnog i dekonstruiranog tona zacinjenog Hollywoodskim street stilom. Minimalizam boja, detalja i kroja, ali sa upečatljivim porukama.



Purify 2012. Mirandina je peta kolekcija pod brendom Moodytwin, a inspirirana je emocijom,  stanjem, kritičkim razmišljanjem,  svijesti, realiziranjem svijeta oko nas i naše pozicije u njemu.



"Za razliku od prijašnjih kolekcija gdje me inspiriralo sve vizualno oko mene, ovaj puta sam posegla u emocije, ljude oko sebe i energiju koju primam od njih, bilo ona pozitivna ili negativna. Željela sam na modele prenijeti stanje koje sam imala za vrijeme stvaranja kolekcije i nešto što bi možda trebala sakriti – zapravo istaknuti i prikazati u kolekciji. U ovoj kolekciji sam također željela isprobati svoju davnu želju printanja sito-štampe direktno na čipku, a to su ujedno i modeli koji su se odmah rasprodali, te mi je drago da su ljudi prepoznali tu moju kreativnu ideju sa kojom ću se sigurno poigrati u sljedećim kolekcijama.", izjavila je Miranda povodom dolaska kolekcije u prodaju.