Pusha T: Reper s modnim pedigreom

Foto: Instagram, Play Cloths, Press Foto

LJUBITELJI hip hopa Pusha T-a znaju po brojnim glazbenim uspjesima, ali i njegovoj ljubavi prema modi.

Ovaj je talentirani glazbenik u modnoj je industriji više puta ostavio svoj pečat, a mnogi ga prozivaju najbolje obučenim reperom.

Pogledaj zašto!

Pusha T, pravim imenom Terrence Thornton, najpoznatiji je kao polovica legendarnog hip hop dua Clipse, ali i kao glazbenik čiju glazbu na svojoj diskografskoj kući "GOOD Music" izdaje Kanye West te producira Pharrell Williams.

Pusha T i njegov brat No Malice, 2008. godine izbacili su svoj modni brand "Play Cloths", inspiriran izvanškolskim aktivnostima, a atraktivni modeli s prepoznatljivim logom dječaka koji nosi kapu s propelerom brzo su osvojili srca fanova diljem svijeta koji su pomogli da taj brand doživi velik uspjeh.



Početkom ove godine Pusha T najavio je još jedan modni projekt - liniju "County Of Pusha", nastalu u suradnji s dizajnerom Marcelom Burtonom.



Reper obožava visoku i uličnu modu, a njegovi omiljeni brandovi su Balmain, Balenciaga, Saint Laurent, Alexander Wang,  Ale et Ange, Dries Van Noten, En Noir, Alexander Wang, Phillip Lim, Marcelo Burlon i Billionaire Boys Club. Često se pojavljuje na revijama te ima prepun ormar dizajnerskih krpica, a svoje modne kombinacije stalno objavljuje na Instagramu.



Prošle se godine našao i u ulozi modela te u sklopu New York Fashion Weeka prošetao pistom na reviji Marka McNairyja.



Što će obući za svoj nastup u Hrvatskoj, vidjet ćemo nadolazećeg ljeta na Fresh Island festivalu.