Rebel dobio zadovoljavajuću zamjenu: Beauty UK plumalicious ruž za usne

Foto: Press, Privatne fotografije

GRADOM su zavladali hladniji tonovi, kako na odjeći, tako i na usnama.

Ako već nisi, idealno je vrijeme da svoju kozmetičku torbicu napuniš tamnijim tonovima ruževa, koji mogu biti odlični i za dnevnu i za noćnu kombinaciju.
 
S obzirom da ćemo još neko vrijeme pričekati na MAC kozmetiku u glavnom gradu, pokušale smo naći zamjenu za jedan od popularnijih make up proizvoda ovog brenda, a radi se o ružu Rebel.
 
 
I našli smo mu dostojnu zamjenu, u obliku Beauty UK ruža, nijanse 17 plumalicious, koji možeš nabaviti po cijeni od 27 kuna. Da, cijena ovog proizvoda svakako je  prednost, u usporedbi s Rebelom, koji će te stajati 16 dolara. No, koliko im se razlikuje tekstura?
 
 
Svakako, plumalicious je tamniji od Rebela, iako se na prvi pogled ne čini tako, no na usnama se svakako vidi razlika. Plumalicious je također vrlo kremast, s čime je vezana njegova glavna mana, a to je da se lako razmazuje, i po usnama, ali i na područje oko njih.
 
No, boja trule višnje je toliko dobra, da sam mu odlučila to oprostiti. Jedan mali trik koji ti može pomoći je da iscrtaš rub usana s olovkom te staviš korektor oko njih, kako bi taj problem ublažila, koliko je to moguće. Također, nijansa 17 se i lakše skida, ali za te novce bit ćeš vrlo zadovoljna njegovim trajanjem (osobni rekord iznosio je 2 sata).
 
 
Pssst! Ruž na usnama u početku ostavlja blagi okus peperminta, što za mene osobno nije bila mana, no bilo bi dobro napomenuti.