Robin Thicke: Jedino što je zajedničko meni i Justinu Timberlakeu je to što smo obojica bijelci

Foto: Press, Screenshot Youtube

ROBIN Thicke čovjek je koji je, udruživši snage s Pharrellom Williamson, napravio najprodavaniji singl 2013. godine. Koliko ste puta dosad zaplesali na njihove "Blurred Lines"?

U ekskluzivnom intervjuu koji je dao za britanski The Sun, Robin je otkrio kako je čitavo desetljeće radio u glazbenoj industriji, prije nego mu se dogodio ovaj singl, pa je tako pisao hitove za Ushera, Christinu Aguileru i Mary J Blige. No, skromno je priznao da nije očekivao da će ova pjesma postati takav hit. "Kad radiš pjesme, misliš da će svaka biti hit, a onda se probudiš i shvatiš da nije svaka dobra i za album. Znao sam da će ju ljudi slušati, ali nisam očekivao baš ovakav uspjeh."

Osvrnuo se i na spot koji vrvi golotinjom: "Htjeli smo prekršiti svako pravilo i znali smo da će i to ljude. I moja žena Paula se oduševila spotom i nije bila nimalo ljubomorna, jer je i sama umjetnica, a ujedno i moja najbolja prijateljica. Dosta je ideja čak predložila ona sama, a i zna da svaki moj veći moj uspjeh za nju znači veći šoping ", našalio se.



Što se tiče daljnjih planova, otkrio je da u budućnosti želi surađivati samo s producentima i reperima te da ga drugi pjevači nimalo ne zanimaju, rekavši kako je to vjerojatno "zato što sam može otpjevati i žensku dionicu". O usporedbama s Justinom Timberlakeom izjavio je da sve što njih dvojica imaju zajedničko je to što su bijelci.