Serijski ubojice, zombiji i snažne žene: 15 najiščekivanijih novih serija ove sezone

Foto: Press Foto

VRUĆA jesen uz šarolike serije je pred nama!

Shonda Rhimes uskoro izbacuje novu seriju koja će sigurno biti hit, na male ekrane vraćaju se zgodni dečki Ed Westwick i Chace Crawford, a producentske kuće najavljuju hrpu uzbudljivih krimi i sci-fi emisija koje možemo gledati s boljom polovicom.

Pogledajte popis novih serija od kojih se očekuju dobri rezultati!


1. "Heartbreaker"- serija kreće ove jeseni, datum još nije poznat

Medicinska drama koja prati mladu doktoricu Alex Panttiere koja je specijalist za transplantaciju srca. Serija se bazira na knjizi "Heart Matters".

2. "Blindspot" - premijera 21.09.2015.

Tv drama o misterioznoj ženi koju policajac nalazi golu u sportskoj torbi, usred Times Squarea. Žena je prekrivena tetovažama te se ničeg ne sjeća, a FBI uskoro otkriva kako je njezino tijelo puno tragova o zločinima koji će se tek dogoditi.

3. "Wicked City" - premijera 27.10.2015.

Radnja ove serije smještena je u osamdesetima, a prati dva policajca iz Los Angelesa koji traže zloglasnog ubojicu kojeg glumi Ed Westwick.

4. "Granfathered" - 29.09.2015.

Dean Sanderson  glumio je odvjetnika u uspješnoj tv seriji pa misli da je i sam spreman da bude pravi odvjetnik. Vraća se u rodni gradić i odluči raditi za brata koji je odvjetnik, no stvari ne teču tako glatko...

5. "The Catch"

Nova serija slavne Shonde Rhimes prati uspješnu Alice Martin koja istražuje financijske prevare, a kada i sama postane žrtva iste odlučuje što prije pronaći osobu koja joj upropaštava život.


6. "The Grinder" - 29.09.2015.

Dean Sanderson  glumio je odvjetnika u uspješnoj tv seriji pa misli da je i sam spreman biti pravi odvjetnik. Vraća se u rodni gradić i odluči raditi za brata koji zaista i je odvjetnik, no stvari ne idu tako glatko...

7.  "Minority Report" - premijera 21.09.2015.

Sci-fi drama prati Dasha koji ima mogućnost da predviđa zločine. Mladić pomaže detektivki Lari Vegi da spriječi zločine, a u isto vrijeme traži svog brata blizanca. Radnja se odvija u budućnosti, u 2065. godini. Serija se nastavlja se na kratku priču pod istim nazivom ii 1956. godine i film iz 2002. godine.

8. "Life in pieces" - premijera 21.09.2015.

Šašava komedija u svakoj epizodi donosi 4 priče o uobičajenim i neuobičajenim odnosima raznih obitelji.

9. "Fear the Walking Dead" - serija je krenula krajem kolovoza

Spin-off serije "Walking Dead" koja će oduševiti one koji obožavaju priče o zombijima. Radnja se odvija u Los Angelesu te prati normalne ljude koji se suočavaju s padom civilizacije i samim početkom pojavljivanja zombija.


10. "Quantico"- premijera 27.09.2015.

Serija prati skupinu novaka u bazi FBI-ja. Svi u Quanticu imaju tajne, no od nekih su one puno mračnije i opasnije....Seriju opisuju kao mix tv hitova  "Grey's Anatomy" i "Homeland".

11. "Scream Queens" - premijera 22.09.2015.

Horor serija nakrcana je slavnim glumcima kao što su Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Abigail Breslin, Oliver Hudson, a prati stravična umorstva koja se događaju na jednom fakultetu.
 

12. "Blood & Oil" - premijera 21.09.2015.

Serija prati ambiciozan mladi par u Sjevernoj Dakoti koji se pokušava skrasiti u novoj sredini gdje je glavni izvor zarade nafta. Uskoro se nalaze u sukobu s tajkunom koji ih prisiljava da stave sve na kocku, uključujući i njihov brak.

13. "Sense 8" - serija je već krenula

Skupina ljudi diljem svijeta odjednom postaje mentalno povezana. Dok pokušavaju shvatiti što im se događa, traže načine da prežive i spase se od onih koji ih progone jer ih smatraju velikom prijetnjom.

14. "Flesh and Bone" - premijera 08.11.2015.

 Mračna drama o teškom životu balerina  koja prati problematičnu mladu balerinu Claire.

 

 15. "The Player" - premijera 24.10.2015.

 Nećete vjerovati ali u ovoj seriji glumi i Wesley Snipes! Ovu akcijsku seriju su napravili tvorci hita "The Blacklist",  a u centru zbivanja je bivši vojnik Philip Winchester. Skupina nevjerojatno bogatih individualaca kladi se na njegove sposobnosti da spriječi zločine. Vrijedi li i tu pravilo - kuća uvijek dobiva, vidjet ćemo...