Šest sretnih čitateljica nagrađujemo romantičnim knjigama slavnog Nicholasa Sparksa!

Foto: Press

GOTOVO da nema djevojke koja nije čula za spisatelja Nicholasa Sparksa! Ovaj talentirani pisac podario nam je jednu od najromantičnijih fiktivnih ljubavnih priča svojim romanom "Bilježnica" po kome je snimljen i film istog naziva.

Fokus i Index Rouge odlučili su vam uljepšati ljeto najpopularnijim djelima ovog pisca, odnosno knjigama "Poruka u boci" te "Bilježnica"!

"Poruka u boci"

Nicholas Sparks, najprodavaniji autor na listi New York Timesa, donosi nam još jednu nezaboravnu priču o ljudskim sudbinama i potrebi da se pronađe prava ljubav.

Jednoga dana na obali mlada novinarka Theresa Osborne slučajno pronalazi poruku u boci. Potpisana samo slovom G, poruka je puna ljubavi i žala za preminulom suprugom. Pokazavši poruku svojim kolegama, Theresa i ne sluti kakve će događaje izazvati i pokrenuti.

Pismo nepoznatog muškarca izlazi u sutrašnjem izdanju novina, a reakcije čitatelja, između ostalog, donose i dvije nove poruke u boci. Potaknuta emotivnošću autora, Theresa kreće u potragu, koja je ubrzo dovodi do privlačnog restauratora brodova, Garreta Blakea.

I doista, Garret još tuguje za svojom suprugom, a Theresa, i sama nesretna zbog nedavnog sloma bračne veze, pronalazi u Garretu muškarca svog života. No prošlost još uvijek stoji između dvoje nesretnih ljubavnika.

"Bilježnica"

S vremena na vrijeme, naiđemo na ljubavnu priču koja nas toliko osvoji da postane više od samo jedne knjige koju smo pročitali. Postaje događaj koji pamtimo. Bilježnica je upravo takva knjiga. To je roman koji nam govori o ljubavi – bezvremenskoj i svevremenskoj; dirljiva priča zbog koje ćemo iznova povjerovati u pravu ljubav.

Nakon Drugog svjetskog rata i povratka u Sjevernu Karolinu, tridesetjednogodišnji Noah ne može zaboraviti djevojku koju je izgubio prije više od desetljeća.

Dvadesetdevetogodišnja Allie treba se udati za bogatog odvjetnika, a svejedno ne prestaje misliti na mladića koji joj je prije mnogo godina ukrao srce. Tako počinje priča o ljubavi, toliko snažnoj i dubokoj da tragediju pretvara u trijumf, toliko moćnoj da čini čuda.

Fokus će sretnim čitateljicama Index Rougea pokloniti 3 puta po jednu knjigu "Bilježnica" te 3 puta po jednu knjigu "Poruka u boci", a pravila za prijavu prouči u nastavku:

PRAVILA ZA PRIJAVU:

1. Želiš li se prijaviti za knjigu "Bilježnica" uploadaj svoj omiljen citat ili fotku iz istoimenog filma na Index Lajk, a želiš li se prijaviti za knjigu "Poruka u boci" uploadaj na Index Lajk fotografiju na kojoj je poruka u boci uz neki zanimljiv citat. Ukoliko nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!

2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Inspiracija i citati, a pod OZNAKE upiši riječ CITAT.
 
3. Prijave traju od utorka 01.07.2014. do petka 04.07.2014. u 12 sati

4. Dobitnice knjiga objavit ćemo na Index Rougeu, u petak, 04.07.2014. u 16 sati.

5.  Među prijavama koje sakupe najveći broj likeova na Index Lajku, stručni žiri tima Fokus i Index Rouge odabrat će najbolje

Upozorenja:

- Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu proizvoda te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u natječaju.