Sigurno je oduševljena: Bivši suprug Britney Spears otkrio kako se on i Justin Timberlake često druže

Foto: Instagram, JLP

OBOJE su bili u ljubavnim vezama s Britney Spears.

Zaboravljeni plesač Kevin Federline, najpoznatiji kao bivši suprug pop princeze Britney Spears, s kojom ima dvoje djece, progovorio je u intervjuu za US Weekly o svom prijateljstvu s Justinom Timberlakeom, koji je također bivša velika ljubav slavne pjevačice.
 
Iako nam nije baš jasno zašto bi itko radio s njim intervju, Kevin je u njemu otkrio kako on i Justin često igraju golf te se općenito druže.
 
 
Podsjetimo, Britney i Justin bili su najpoznatiji par na svijetu od 1999. do 2002. godine, a nakon prekida, Britney se udala za Kevina, koji je tada bio jedan od njezinih plesača.  U to vrijeme izašao je i Justinov spot za pjesmu "Cry Me A River", koju je posvetio bivšoj.
 
"U početku, kada smo se Britney i ja počeli viđati, bilo je jako čudno i mislio sam da bi trebao nazvati Justina i razgovarati s njim, ali nisam imao njegov broj", kroz smijeh je otkrio Kevin.
 
"Moj najbolji prijatelj je Justinov koreograf, imamo puno zajedničkih prijatelj pa se svi zajedno znamo družiti. No, baš nikada ne pričamo o Britney", otkrio je.
 
Slažemo se, prošlost treba ostaviti tamo gdje joj je mjesto.