Slatki mali lažljivci: O čemu nam to muškarci muljaju na Facebooku?

Foto: Shutterstock

INTERNET - mjesto na kojem svatko može biti ono što želi, čak i ako to nema apsolutno nikakve veze sa stvarnim stanjem. Muškarci tako vrlo često lažu na Facebooku, a ovo su najčešće stvari oko kojih nisu iskreni.

Status veze
 
Ako je sakriven, znači da postoji mogućnost da nešto mulja. Muškarci u vezi nemaju problema sa stavljanjem takvog statusa, dok će muljatori pronaći način da stvore privid slobode, iako su možda već godinama zauzeti.
 
Godine
 
Žene nisu jedine koje lažu o godinama - to rade i muškarci, ali iz drugih razloga i često u drugom smjeru. Dok će većina žena spustiti brojku, muškarci će ju malo povećati, kako bi dobili na ozbiljnosti.
 
Posao
 
Poduzetnik? Menadžer? Biznismen? Sve su ovo odlični nazivi za poslove koji se baš i ne mogu definirati. Tu su naravno i freelancer, odnosi s javnošću u firmi koja ostaje neimenovana, predsjednik udruge predsjednika za predsjedništvo… Muškarci vole lagati o statusu, pa nije čudno ako naletiš na tipa koji dijeli letke, a pod rubriku posao stavlja stručnjak za marketing.
 
Hobiji
 
Svi ih imamo, ali kada je riječ o muškarcu koji pokušava impresionirati ženu, on ih ima više nego što možemo zamisliti. Od tenisa i uobičajenih sportova, do sportskog ribolova na Tihom oceanu, muškarci će često lagati kada je riječ o načinu na koji provode slobodno vrijeme.
 
Financijski status
 
Novac je nevažan pametnim ženama, ali muškarci to očito ne shvaćaju, pa nije rijetkost vidjeti profilnu sliku na kojoj junak priče stoji pokraj nečijeg auta i glumi da je njegov. Lažni životni stil privući će pogrešne žene, a ni one neće ostati jednom kada shvate da je sve samo dobro izrežirana gluma.