Stilistica slavne Beyonce otkriva tajnu dobrog izgleda: Stvar je u kroju koji savršeno pristaje tvom tijelu

Foto: Instagram

"MOGU nabaviti suknju od mat pamuka koja prianja uz tijelo i pada uz obline baš poput suknje od 795 dolara.", tvdi Zerina Akers, žena koja stoji iza hvaljenih modnih kombinacija pjevačice Beyonce.



Beyonce i ona obožavaju asimetrične linije, a stilistica smatra kako je najvažnija stvar za dobar stil kroj te način na koji određeni komad nekome stoji.

Zato je gotovo svaki komad koji možemo vidjeti na Beyonce prošao kroz ruke šnajderice koja ga je prepravila po mjerama plavokose pjevačice.



Prisjetimo se, isti savjet obožavateljima je dala i Kim Kardashian koja smatra kako bez dobre šnajderice haljine i suknje ne mogu stajati kao salivene.

No, vratimo se na Beyonce.



Oni koji prate Instagram stranicu slavne pjevačice sigurno su primijetili kako je Beyonce u posljednjih godinu dana napravila veliki odmak od "teksaškog stila" te postala profinjena trendseterica koja vješto nosi komade poznatih i manje poznatih dizajnera koji naizgled izgledaju teško spojivi.

Za sve izvrsne kombinacije zaslužna je upravo Zerina Akers koja j za Vogue izjavila kako voli ubaciti zabavne elemente u stil popularne pjevačice te kako rado otkriva mlade dizajnere, posebno s britanske modne scene.

Zerina za Beyonce često bira snažne boje jer smatra da pristaju uz njezinu osobnost, a kaže kako joj je najljepši poklon kada vidi kako se pjevačica veseli zbog neke modne kombinacije.