Što!? Gisele odlazi u manekensku penziju?

Foto: Emilio Pucci, Giliver/Getty, Tumblr, Lui Magazine

JEDAN od najljepših supermodela svih vremena i najbolje plaćena manekenka na svijetu, Gisele Bundchen, povlači se s modne piste.


34-godišnja ljepotica ovu je vijest otkrila u intervjuu za časopis "Brazilian magazine" u kojem je rekla kako će njezina posljednja modna revija biti ona koju će nositi za brand Colcci u travnju ove godine.

Gisele više neće nositi revije, no nastavit će snimati modne kampanje i editorijale koji joj i donose najveći dio "kolača", izvještava Daily Mail.

Zanosna Gisele veliki boom na modnoj sceni napravila je krajem devedesetih godina, kada su na scenu stupile manekenke iz Brazila i tako označile kraj "heroin chica" koji je predvodila Kate Moss. Tu pojavu Vogue je 1999. opisao kratkim naslovom "Povratak sexy modela".

Dugonoga Gisele poznata je i po svom "galopiranju" po pisti, načinu hoda koji su kasnije kopirale brojne manekenke, a mnogi je smatraju jedinim pravim supermodelom nove ere.



2009. godine udala se za sportaša Toma Bradyja s kojim ima dvoje djece, no ni to ju nije spriječilo da bez prestanka odrađuje unosne modne poslove zbog kojih se iz godine u godinu nalazi na listi najbolje plaćenih modela.



2014. godine zaradila je 47 milijuna dolara te se tako našla na 1. mjestu Forbesove ljestvice najbolje plaćenih modela.

Hoće li se ipak vratiti na pistu nakon nekoliko godina, poput Naomi Campbell i Claudije Schiffer, još ćemo vidjeti.