Što kad se on ne javlja? 4 načina da provjeriš je li stvarno zaposlen ili je stvar u tebi!

Foto: Vagabond

SVE smo prošle ovu priču: upoznamo frajera, sve krene super, on djeluje zainteresirano, a onda, kad se stvari trebaju pokrenuti - on se jednostavno ne javlja. On se izvlači da je prezaposlen da se nađete, frendice te tješe na isti način, ali tu i tamo se nađe ona jedna frendica koja će ti reći da mu se vjerojatno jednostavno ne sviđaš. Ako ti se da igrati igrice, uz ova 4 načina ćeš lako saznati je li stvarno zaposlen, ili je to priča koju ti prodaje kako bi izbjegao istinu.

Prekini komunikaciju
 
Ako se uvijek prva javljaš, moguće je da si ga navikla na to i da se on jednostavno nema potrebu javiti prvi. Zašto i bi, kada zna da ćeš ti uvijek napraviti prvi korak? Prestani mu se javljati - toliko je jednostavno. Ako mu je stalo, zapitat će se zbog čega se ne javljaš i započeti razgovor, a ako nije, biti će sretan što si ga prestala "gnjaviti." U svakom slučaju, znat ćeš na čemu si.
 
Saznaj gdje je
 
Zvuči kao da ga uhodiš, ali uz sve blagodati koje nam pružaju društvene mreže, bilo bi glupo ne iskoristiti podatke koje ti on ionako sam nudi. Ako preko društvenih mreža saznaš da putuji, radi, ili uči - moguće je da je stvarno i fazi u kojoj se ne stigne javiti. Ako vidiš da je u laganoj šetnji gradom ili sam doma gleda film, vjerojatno ćeš i sama zaključiti da je to mogao raditi s tobom, ali nije htio.
 
Posrami ga
 
Nekim ljudima jednostavno treba sve nacrtati, a ako tvoj frajer ne kuži kako se ponaša, možda nije loše da ga netko konfrontira. Razgovaraj s nekim tko ga dobro poznaje i zamoli tu osobu da mu kaže da se ne ponaša baš najbolje. Ako se promijeni, znat ćeš da nije ni bio svjestan svojih grešaka, a ako nastavi s istim obrascem ponašanja, znat ćeš da mu se ne sviđaš.
 
Odj**i ga
 
Znamo da je teško, ali ponekad je to jedini način. Ako si u vezi ili u nekakvom odnosu s frajerom koji ti zadaje muke, jednostavno budi svoja najbolja prijateljica i zaboravi na njega. Ima i drugih muškaraca koji će jedva čekati da ti pošalju poruku. Najgore u cijeloj priči je da će ovaj tvoj kojeg si otkantala vjerojatno tek tad shvatiti koliko si mu značila.