Što sve znamo o nadolazećoj kolekciji Balmain za H&M

Foto: H&M, Instagram, Elle Uk Instagram

SURADNJA s brandom Balmain definitivno je jedna od najiščekivanijih h&M-ovih kolekcija.

Brand Balmain poznat je po sexy komadima koji su izrazito nosivi odražavaju smisao riječi glamur, a ideja da bi se neki komad koji je osmislio sam dizajner Olivier Rousteing mogao nabaviti po relativno pristupačnoj cijeni, zaista je uzbudljiva.

"Ja sam H&M dečko, ja sam znao čekati po 2, 3 sata kako bi nabavila odjeću iz H&M-a pa razumijem uzbuđenje koje ljudi u svijetu mogu osjetiti.", izjavio je dizajner.

Kolekcija Balmain za H&M u trgovine tog lanca stići će 05.11.2015., a sudeći prema haljini koju je ovaj brand objavio na Instagramu, možemo zaključiti kako će biti fantastična, i apsolutno povezana s aktualnim stilom i standardima kuće Balmain.

Najviše do sada otkrio je britanski Elle. Ovaj slavni časopis napravio je editorijal s komadima iz ove uzbudljive kolekcije, a na svom Instagram profilu objavili su fotografije raskošne crne jakne od lažnog krzna i pomalo neobične ružičaste mini haljine.



Ova suradnja najavljena je na crvenom tepihu dodjele nagrada Billboard Music Awards na koji je Olivier Rousteing stupio u društvu zanosnih Kendall Jenner i Jourdan Dunn, odjevenih u komade iz nadolazeće kolekcije.

Kendall je nosila fantastični dugački blejzer dok je Jourdan izgledala sexy u crvenoj minici na preklop i majici s metalnim detaljima te širokom srebrnom remenu.



U kolekciji će se naći komadi za muškarce i žene koji će biti dostupni u 250 trgovina diljem svijeta, a cijene još nisu poznate.