Što tu ne valja? Jamie zakopčan do grla, Dakota potpuno gola u novom editorijalu za W!

Foto: W

SINOĆ je održana premijera dugo iščekivanog filma "Pedeset Nijansi Sive".

I iako film ima nekoliko sočnih scena te se glavna glumica Dakota Johnson odlučila na pokazivanje baš svega, teška srca moramo priznati kako je novi editorijal Anastasije i Christiana jednako zanimljiv kao film, što govori dovoljno. 
 
 
U njemu se Dakota Johnson još jednom odlučila pokazati sve svoje atribute kojima je zaludila Christiana, dok je Jamie ovoga puta odustao od golotinje te se pojavio zakopčan do grla. Na još jednoj crno-bijeloj fotki, glumci su predočili prvu scenu seksa u filmu, kad Ana gubi nevinost. "U sobi je tada bilo 10-15 ljudi. Bio je to nevjerojatno intimni trenutak u nimalo intimnom okruženju", otkrila je redateljica Sam Taylor-Johnson.
 
 
"Ovo je bio moj prvi studijski film, tako da nisam imala previše slobode. A što se tiče seksa? Doći ćemo do toga. Definitivno ćemo doći", nastavila je.
 
Nadamo se Sam, jer nipošto ne želimo da se ovakav roman na filmskom platnu pretvori u limunadu. Uz malo ispravaka, drugi nastavak filma zakazan je za 2016. godinu i jedva čekamo!
 
 
Pssst! Sve što ćemo ti otkriti jest da su Dakota i Jamie odlično odglumili svoje uloge, unatoč skeptičnosti fanova. Jamie je kao i uvijek hladnog pogleda i jako sexy, a Anastasia nespretna i jako zabavna. I da, definitivno nije dosadna kao Bella Swan iz "Sumraka".