Stvari koje nikad nećemo shvatiti: Zašto nam muškarci šalju svoje golišave slike

Foto: Pinterest

ŽENE često odlučuju poslati svom dečku sliku koju ne smije vidjeti nitko osim njega, a muškarci rade isto, sam puno, puno ranije. Dok će žena poslati golišavu sliku svom dečku tek kada mu vjeruje, muškarac nema problema sa slanjem svojih uslikanih intimnih dijelova i puno prije, a evo i zašto:

Ponosni su na sebe

Sviđa im se što vide u ogledalu pa žele to podijeliti i sa nama. Činjenica da upravo gledamo njihove fotke neizmjerno im podiže ego, toliko jako da će se vjerojatno uslikati još nekoliko puta.

Žele reakciju

Naravno, žele ju i žene, ali muškarci koji preuranjeno šalju slike svojih intimnih dijelova uživaju u činjenici da ćemo se šokirati kada ih dobijemo. Neki od njih će čak pričekati i poslati nam sliku kada znaju da smo na poslovnom sastanku ili obiteljskom ručku, jer ih pomisao na to da se crvenimo pred drugima dodatno uzbuđuje.

Nadaju se publici


Žena koja šalje sliku vlastitog golog tijela duboko u sebi vjeruje da tu sliku neće vidjeti nitko osim njenog dečka, dok će muškarac jedva dočekati da ju pokažemo frendicama. Nada se da će njegovu seksi sliku vidjeti što više žena, i nada se da će barem jedna od njih poželjeti takvog dečka. Kao i uvijek, ego pobjeđuje.