Sva lica žene: eNVy Room novom kolekcijom slavi ženstvenost u punom smislu te riječi

Foto: Press Foto

DIZAJNERI Nikica Ivančević i Vjeko Franetović iz sezone u sezonu oduševljavaju nas svojim svevremenskim, damskim kolekcijama, a taj su niz nastavili i kolekcijom koju su sinoć predstavili na ovosezonskom Fashion.hr-u.

Inspiracija za kolekciju namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2015. slavi ženstvenost i žensku figuru pa tako obiluje haljinama koje miluju tijelo i ističu ono najbolje - nježna ramena, struk i bokove.

Uz volane i peplum koji su već postali zaštitni znak ovog branda, u kolekciji nije izostala ni čipka koja je poslužila za sexy uske modele, a ni lepršavi materijali koji se odlično slažu s krojevima raskošnih dugih haljina.

U novoj kolekciji branda eNVy Room nalazi se ponešto za svakoga - elegantni kombinezoni i haljine u crnoj boji, sexy prozirne haljinice od čipke, romantične bijele vjenčanice te živahni modeli u snažnim bojama, idealni za svečane prigode.

Pssst! Najveće iznenađenje sinoćnje revije bila je predivna žarko žuta haljina koju će sigurno mnoge maturantice izabrati za ludu maturalnu noć.