Tako je to kad prekidaš preko telefona: Jasona Deruloa bivša popljuvala u novoj pjesmi

Foto: JLP

JORDIN Sparks više nije dobra djevojka.

Prije nekoliko mjeseci, poznati pjevač Jason Derulo ostavio je svoju dugogodišnju djevojku Jordin Sparks, a brzo je priznao kako je to napravio na najgori mogući način - preko telefona, jer u tom trenutku nije bio u zemlji.
 
No, čini se kako mu Jordin nije htjela ostati dužna pa ga je odlučila popljuvati u svom remixu Drakeove pjesme "How Bout Now" . "Izbrisala sve brojeve drugih muškaraca iz telefona zbog tebe. Sjećaš se kad si ozlijedio vrat, ja sam ti prala leđa. Vjerojatno se ne sjećaš pola s**** koja sam radila za tebe", raspjevala se Jordin. Nema sumnje da se pjevačica i pobjednica "Američkog idola" obraća svom bivšem dečku, jer je Jason doista imao tešku ozljedu vrata u siječnju 2012. godine, kada je pao na probi.
 
 
Jordin se u nastavku osvrnula i na stvari koje je Jason navodno pričao okolo o njoj, a tiču se činjenice da je s njim bila zbog imena i slave te je na kraju zaključila kako je ona sada odlično, a on jadan.
 
Poznati pjevač, još uvijek se nije izjasnio što misli o ovom potezu svoje bivše djevojke, a čini se kako je sve na tu temu rekao odmah nakon prekida. "Stvari su se otele kontroli. Bilo je puno napetosti iz različitih razloga, puno svađa... Sve je to s vremenom negativno utjecalo na naš odnos. Kad počnete imati više loših nego dobrih vremena, vrijeme je da odustanete, jer sve to postaje neizdrživo. Takva napetost puno je teže pala njoj, nego meni. Ona je postala jako frustrirana, što je postao i moj problem. Varanje nije bio razlog našeg prekida, unatoč raznim pričama", otkrio je u radijskom intervjuu s Ryanom Seacrestom.
 
Nadamo se samo da ovo neće postati još jedno javno prepucavanje slavnih parova.