"Tatine curice" Jelene Popović Volarić privukle zagrebačku kremu na bajkoviti Tuškanac

ŠARMANTNA hrvatska glumica, scenaristica i spisateljica Jelena Popović Volarić predstavila je sinoć u "Velvetu" na zagrebačkom Tuškancu svoju drugu zbirku kolumni pod naslovom "Tatine curice".

Uvijek maštovita Jelena, za predstavljanje svoje nove zbirke izabrala je najbolje moguće društvo - seksi glumce Ivana Hercega i Filipa Juričića, koji glume u njezinoj sapunici "Larin izbor", a koji su zajedno s njom pročitali nekoliko ulomaka iz ove lepršave i zanimljive kritike hrvatskog društva gledane sa strane mlade žene koja živi u Zagrebu.



"Tatine curice" popularne zagrebačke plavuše privukle su mnoge njezine sugrađane, pa se tako na promociji tražila stolica više, a čitanje zabavnih ulomaka došli su poslušati i mnogi celebrityji kao što su Aleksandra Dojčinović, Doris Pinčić, Petra Dugandžić, Tamara Garbajs, zgodni glumac Miran Kurspahić i mnogi drugi.

Jelena je još jednom pokazala da ima istančan smisao za modu, pa je za promociju obukla jednostavan ali originalan kombinezon koji je podsjećao na minijaturno muško odijelo. Posebno ponosan bio je spisateljičin suprug Janko Popović Volarić, koji je svaki Jelenin pokret pratio iz publike.