Tebe i tvoju frendicu vodimo na 4 dana nezaboravnog odmora u sklopu La Femme festivala!

Foto: Press Foto, Ilustracija Index

SANJAŠ o kratkom odmoru na kojem ćeš i prije ljeta napuniti baterije? Index Rouge vodi te na La Femme festival i 4 dana uživanja uz tvoju najdražu žensku osobu!

La Femme festival razveselit će jednu čitateljicu Index Rougea i pokloniti joj kompletan paket koji uključuje prijevoz, smještaj i 4 dana nezaboravnog provoda za dvije osobe!

La Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

Kako bi se prijavila, sve što trebaš napraviti je uploadati fotografiju koja za tebe predstavlja idealni ženski odmor na Index Lajk, razmisliti koju ćeš frendicu povesti sa sobom ako pobijediš te osloboditi raspored u razdoblju od 10.-13. travnja 2014.

Napominjemo - u Dubrovnik se kreće iz Zagreba!

KAKO SE PRIJAVITI?

1. Uploadaj fotografiju koja za tebe predstavlja idealni ženski odmor na Index Lajk. Ukoliko nemaš korisnički račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!

2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Lifestyle, a pod OZNAKE upiši riječ ODMOR.
 
3. Prijave traju od srijede 02.04. 2014. do isteka nedjelje 06.04.2014.

4. Dobitnicu La Femme paketa za dvije osobe objavit ćemo na Index Rougeu, u ponedjeljak, 07.04.2014. u 11 sati.

5.  Među prijavama koje sakupe najveći broj likeova na Index Lajku, stručni žiri tima La Femme i Index Rougea odabrati će pobjedničku fotku.
 
Pravila:

- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Osobe koje se prijavljuju moraju biti punoljetne

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive


- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila

- Na put se kreće iz Zagreba

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu nagrada te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u nagradnjači.

Više o La Femme festivalu:

Ovaj uzbudljivi festival održat će se od 10.-13. travnja 2014. sa samo jednim ciljem - omogućiti ženama idealan vikend u kojem se mogu opustiti te napuniti baterije za nove izazove.

La Femme je prvi festival u Hrvatskoj, ali i u regiji kojemu je glavni i jedini cilj ispuniti sve želje koje bi jedna moderna i samosvjesna žena mogla imati.


Festival se sastoji od dnevnih radionica u potpunosti prilagođenih ženama i zabavnog večernjeg programa. Na trodnevnim radionicama polaznice će imati priliku okušati se u brojnim plesnim, rekreativnim i edukativnim aktivnostima, a za cijelo vrijeme trajanja festivala na raspolaganju će im stajati i cjelodnevni wellness u hotelu Valamar Lacroma koji je ujedno i službena lokacija festivala.

Uz klasične plesne i fitness radionice žene će se moći naučiti ponešto i o hodanju na visokim petama, šminkanju, izgrađivanju samopouzdanja, striptizu, plesu na šipci i sl. Posebnu draž cijeloj priči svakako daje i sami Dubrovnik, grad bogate tradicije, kulture i povijesti koji brojne žene nisu imale priliku posjetiti.

Za više informacija o festivalu, cijenama i programu posjetite stranicu www.lafemmefest.com.