To bi bio teški promašaj: Ovako je trebao izgledati originalni kraj filma "Pretty Woman"

Foto: Screenshot Youtube, Tumblr 

I ON nije bio tako lijep.
 
Naravno da se sjećaš legendarnog filma "Pretty Woman" s Julijom Roberts i Richardom Gereom u glavnoj ulozi. Mi ga još i dan danas rado pogledamo i to zbog sretnog kraja, koji je film imao. Zato nas je itekako iznenadila vijest, kako završetak zamalo nije bio takav.
 
Kako prenosi TCM, u originalnom scenariju, pod nazivom "3000", koliko je Vivian "koštala" Edwarda, bogati i sexy poduzetnik trebao se vratiti curi u New York, a Vivian na ulicu, nakon što je Edward bacio njezinu naknadu od 3000 dolara u kanal. No, ni to nije sve. U istom scenariju stajalo je i kako je Edward prestao piti, jer je njegova jetra "istrunula", kako je Vivian bila ovisnica o drogama, kako joj je on platio 2000 dolara te kako je pobjegao kad mu je Vivian otkrila svoje prave osjećaje. Kako, molimo?!
 
I sama Julia otkrila je kako je prvotni scenarij bio depresivan i mračan. "Užasna priča o dvoje užasnih ljudi. Moj lik je bio kurva, ovisnica o drogama, slabo obrazovana, prosta i zlovoljna, koja se spetljala sa zgodnim i bogatim, ali lošim čovjekom. Bila je to ružna priča o dvoje užasnih ljudi", izjavila je. 
 
No, čim je scenarij dospio u ruke holivudskih producenata, kraj se morao promijeniti i nama je jako drago da je, jer u suprotnom bila bi to: