Top 5: Stvari koje muškarci ne vole na ženama

Foto: Harper's Bazaar
 
MUŠKARCI vrlo često izgledaju kao da nas ne primjećuju baš previše, tj. da im je sasvim svejedno što imamo na sebi i kako izgledamo. To barem pokazuju kada ih pitamo kako nam nešto stoji. Možda ni sami nisu svjesni zbog čega, ali ako im se neka žena čini odbojnom, možda je to zbog ovih razloga.
 
Prejaki make-up
 
Tamno našminkane oči, jarki ruž i nekoliko kila pudera nikada ne izgledaju dobro. Muškarci vole prirodne žene, a ne one koje izgledaju kao da su montirale lice nekoliko sati. Ovo vrijedi i za previše parfema, jer se nitko ne želi gušiti u smrdljivom oblaku. Ukratko, umjerenost je važna.
 
Preveliki dekolte
 
Jasno, za takvom će se ženom okrenuti, ako gleda dodjelu nekih nagrada, sliniti će pred prizorom glumice u velikom dekolteu, ali rijetko će koji muškarac takvu curu iz kluba poželjeti odvesti kući. Muškarci vole da je žena seksi samo za njih, a ako svi mogu vidjeti što nudi, neće im više biti toliko privlačna.
 
Glasne cure
 
Naravno da vole žene koje se znaju postaviti, ali ne vole one koje su u društvu uvijek najglasnije. Ne kažemo da uvijek moraš glumiti poslušnu damu, ali ako se cijelo vrijeme ponašaš kao muškarac, možda mu nećeš biti toliko privlačna. 
 
Tračerice
 
On će poslušati tvoje tračeve, ali to ne znači da će u njima stvarno uživati. Muškarci ne podnose tračerice jer se osjećaju neugodno u njihovom društvu, a stalno će razmišljati trača li ih cura kada nisu u blizini.
 
Lažljivice
 
Slatke male lažljivice zanimljive su jedino ako je riječ o seriji o srednjoškolkama. Muškarci ne vole cure koje lažu, što je sasvim normalno. Ako muškarac jednom uhvati ženu u laži, cijelo vrijeme će se pitati što mu je još slagala i nikada joj neće moći u potpunosti vjerovati.