Trebaš komada za Valentinovo, ili da ti samo zamijeni žarulju? Sada postoje i agencije za iznajmljivanje frajera!

Foto: Rent a Gent

AMERIČKE solerice više se ne moraju sramotiti na "večerama za parove" i svadbama bivših partnera niti same mijenjati gumu, jer sada na američkom tržištu postoji agencija "Rent a Gent".

Glasnogovornici agencije kažu kako njihovo poslovanje nema nikakve veze s prostitucijom - oni samo žele omogućiti solo ženama i djevojkama da po potrebi unajme frajera koji će "obogatiti njihov društveni život".

Naime, svi dečki koji rade u agenciji iznimno su zgodni, ali i pametni te posjeduju brojne vještine pa tako možete iznajmiti dečka koji govori francuski, svira gitaru, kuha, pleše, razumije politiku ili pak vješto barata činjenicama iz povijesti.

Njihovi muškarci drže satove glume, fotografije, plesa i borilačkih vještina, a pritom i izgledaju sasvim zgodno. Mogu vam poslužiti i kao butleri, konobari, zaštitari ili radnici za sitne popravke te dresirati vašeg psa.

Frajera koji vam odgovara možete pronaći putem tražilice koja dečke svrstava prema godinama, visini, stupnju obrazovanja, talentima i jezicima koje govore, a cijena iznajmljivanja po satu je 300 dolara.

Biste li vi unajmile nekog od ovih frajera?

Suave

Jude - sommelier


Jack - fotograf