Tri neobična razloga zbog kojih tvoj ljubavni život pati

MNOGI su samci sretni sa svojim solo statusom, ali s vremenom će sigurno poželjeti ući u vezu. Takvo će se što dogoditi kad za to dođe vrijeme, no u međuvremenu treba biti otvoren za sve mogućnosti. Postoji nekoliko stvari koje nas sprječavaju u tome da pronađemo ljubav koju želimo:

Loš posao

Provoditi osam sati na dan u lošem raspoloženju zbog posla koji mrzimo sigurno nam neće osigurati hrpu dobrih vibracija. Zbog toga ćemo patiti mi sami, a onda i naši potencijalni odnosi s drugim ljudima.

Manjak samopouzdanja

Obično našem izgledu ne fali ništa, ali mi često volimo misliti da nije tako. Manjak samopouzdanja jedan je od glavnih problema koji nas sprječavaju u pronalaženju ljubavi. Podcjenjivanje sebe i precjenjivanje drugih gotovo uvijek rezultira nedostatkom hrabrosti u prilaženju osobama suprotnog spola.

Godine

Kad se prekine dugogodišnja veza, mnogi ostanu samci u ranim tridesetima, što izaziva zabrinutost zbog "starosti". Obično se radi računica poput: "Sad imam 31 godinu, upoznam tipa za vikend, hodamo tri godine prije nego što se vjenčamo… Koliko ću godina imati kad rodim svoje prvo dijete?". U redu je planirati neke stvari, no opsesivno razmišljati o određenim datumima nema nikakvog smisla. Požurivanjem stvari i napadnim nastupom natjerat ćeš tipove da od tebe bježe glavom bez obzira.