Tulum iz ženskih snova: Kostimi u kojima bismo voljele vidjeti frajere

KAD pomislimo na Halloween, prvo nam na pamet padaju zgodni dečki u seksi kostimima. No nerijetko se na tulumima iznenadimo neukusnim odabirom kostima koji nas obore s nogu, ali ne u pozitivnom smislu. Zato smo sastavili popis od osam kostima u kojima bismo naše, a i ostale frajere voljele vidjeti i dva ona koje bi definitivno trebali izbjegavati:

Magic Mike



Dobro, ne mora biti Channing Tatum, ali bilo koji njegov kolega iz filma bit će i više nego dovoljan. Zgodan frajer u oskudnim krpicama? Mljac!

Superheroj



Bar na jedan dan možemo sanjariti kako smo flertovale sa superherojem koji je usto i superzgodan. I da, želi baš nas! Ovi kostimi će uvijek biti seksi.

Princ iz bajke

S obzirom na to da su Harry i William zauzeti, zadovoljit ćemo se i s lažnim princom iz bajke. On laže da je princ, mi lažemo da mu vjerujemo - savršeno!

Prodavač iz Abercrombie & Fitcha



Dobro znamo kako izgledaju ti dečki! Goli torzo i seksi traperice uvijek su dobitna kombinacija, a još bi bolja varijanta bila kad bi i svoje zgodne frendove uspio nagovoriti na ovaj outfit.

Vaterpolisti



Oni su marljivi, utrenirani i nose samo gaćice. Ok, u obzir može doći i plivačka kapica. Iako je vani vrlo hladno, sigurne smo da će, onome tko se usudi doći u ovakvom izdanju, biti vrlo vruće. A vjerojatno će se morati boriti i za malo zraka zbog silnih djevojaka koje će ga oblijetati.

Seksi detektiv



I pod time mislimo na stvarno seksi detektiva poput Roberta Downeyja Juniora u Sherlocku Holmesu. Svi oni koji su se ponadali doći u Poirot izdanju - zaboravite. Sherlock ima vrlo važnu misteriju za riješiti, a to si upravo ti!


Uniforme



Bilo kakva uniforma poput one policijske ili vatrogasne poslužit će svrsi. Dame jednostavno obožavaju uniformirane dečke, baš kao što to vrijedi i za njih. Igranje uloga uvijek je odličan način za unošenje svježine u spavaću sobu.

Seksi štreber

Možda u stvarnosti nije takav, ali povučeni frajer koji ima široko znanje i seksi pogled ispod naočala uvijek će nas zaintrigirati. Slatki puloverčić, dioptrijske naočale, sramežljivost i inteligencija definitivno su dobitna kombinacija.

Što nikako ne želimo vidjeti:


Frajeri obučeni u žene

Slažemo se, Robert Downey Jr izgleda dobro čak i kao žena, ali ostali jeftini pokušaji ostaju baš to - ostali jeftini pokušaji. Dlakave noge u kombinaciji s minicom i perikom davno su isfurana fora koja više nikome nije zanimljiva.

Fudbalerka i brkovi



Ovdje se također radi o izlizanoj ideji koja niti je zanimljiva niti je smiješna. Kreativnost i mašta ono je što kod muškaraca cijenimo. Stoga, dečki - potrudite se malo više.