U džep spremila 115 milijuna: Forbes proglasio Beyonce najutjecajnijom zvijezdom 2014. godine

Foto: Instagram

NE zovu Beyonce bez veze kraljicom.

Slavna pjevačica još je jednom pokazala tko upravlja svijetom, a to je čini se ona. Barem tako tvrdi Forbes, koji je Beyonce stavio prvu na listu najutjecajnijih zvijezda 2014. godine. S obzirom na podatak da je njezina Mrs. Carter svjetska turneja zarađivala u prosjeku 2,4 milijuna dolara na svakoj svojoj postaji, od njih 95, ovaj nas izbor nimalo ne čudi.
 
Tu su, naravno, i brojne reklame koje je snimila, novi album, linija odjeće, parfema i slično, a kad se sve to zbroji, Queen B. je u godinu dana u džep pospremila oko 115 milijuna dolara. Njezin suprug Jay-Z ove se godine našao na 6. mjestu, sa zaradom od oko 60 milijuna dolara, čime su supružnici Carter još jednom pokazali da im nema ravnih.
 
Drugoplasirani je košarkaš LeBron James, sa zaradom od 72 milijuna dolara, a reper Dr. Dre našao se na trećem mjestu s nevjerojatnih 620 milijuna. Naime, na ovoj listi nije baš sve u novcu pa se tako u obzir uzimaju i koliko se puta slavna osoba spomenula u medijima i na društvenim mrežama.
 
Prošlogodišnja pobjednica, voditeljica Oprah Winfrey, ove se godine našla na četvrtom mjestu, sa zaradom od  82 milijuna. U Top 10 ušli su i slavna komičarka Ellen Degeneres, Rihanna, Katty Perry i glumac Robert Downey Jr.