Ubojice ljubavnih sokova: Stvari zbog kojih će većina cura odustati od seksa

UBOJICE ljubavnih sokova sve su ono što inače sasvim prihvatljivi muškarci izreknu ili urade tijekom spoja, a što nam bude krajnje odbojno i neprihvatljivo. Dakle, takvim si postupcima osiguravaju ne uvlačenje u naše gaćice. Naprimjer, odeš na spoj sa super šarmantnim, zgodnim i dragim dečkom. Oboje ste uzbuđeni i stvari se odvijaju gotovo savršeno. A onda on kaže nešto čime ti sroza cijelu potencijalnu budućnost vaše veze. Ispriča ti kako ima odličan odnos sa svojom mačkom, što bi bilo super kad ti na njih ne bi bila alergična. Slijedi popis ubojica ljubavnih sokova:

Pljuvanje, ali ne figurativno već doslovno. Što reći na čovjeka s kojim odemo u romantičnu šetnju ispunjenu zvucima pljuckanja umjesto ljubavnim izjavama? Ništa, osim da se bojimo da jedan od hračaka ne završi na našoj faci ukoliko ga nečime budemo iživcirale.

Nickelback je njegov omiljeni band? Ikad? Stvarno? Ovo ćemo shvatiti kao šalu i pokloniti mu pregled kod otorinolaringologa.

Govoriti nam da je ženama mjesto u kuhinji krajnje ozbiljnim tonom nije seksi. Uopće.

Prepričavati nam dugu prošlost svojih veza na počecima? Vlasnica zove vaginu! Nestala je.

Biti krajnje bahat i nepristojan prema nama i konobarima nije nešto što smatramo atraktivnim ponašanjem. Jedno je prakticirati dirty talk u krevetu, a drugo je izgovarati ga naglas slučajnim prolaznicima.

Prepričavati nam radnju filma koji nas ne zanima. Zombiji su napali... Nakon toga čujemo samo svoj vrišteći glas u glavi sve do trenutka zatvaranja njihovih usta.