Uzbudljivo modno događanje Zona 45 obilježit će početak svibnja

Foto: Press Foto

ZONA 45 okupit će najpoznatije hrvatske i regionalne modne dizajnere i vodeće modne brendove od 9. do 11. svibnja 2014.

Ovo uzbudljivo modno događanje održat će se na trgu bana Josipa Jelačića, a izlagat će više od 100 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.



Svojim gostovanjem u srcu metropole, tijekom tri dana, pružit će zagrebačkoj publici i inozemnim gostima kreativan modni doživljaj i bogatu ponudu po iznimno povoljnim cijenama.

Modne revije, zanimljiva popratna događanja i prezentacije noviteta iz modne i beauty industrije samo su dio ponude ovogodišnjeg sajma ZONA 45, pa se očekuje kako će broj posjetitelja premašiti prošlogodišnje brojke od gotovo 70 tisuća ljudi.  Snagu ovog atraktivnog sajma mode dodatno podupire brend visoke tehnologije – Samsung, što je dodatni pokazatelj da se i u vremenu teške gospodarske krize, prepoznaju vrhunske vrijednosti.

Posebno iskustvo za sve goste bit će doživljaj dizajnerskih kolekcije iz prve ruke, u specijalnoj ponudi i jedinstvenim sajamskim cijenama. 



LIFT, natječaj za izbor najboljih mladih dizajnera i ove godine zauzima posebno mjesto u programu sajma ZONA 45. Stručni žiri je u kvalifikacijskom  postupku izabrao osam finalista koji će svoje radove prikazati u sklopu zajedničkog izložbenog prostora, a u finalu modna revija finalista završit će izborom i proglašenjem pobjednika ili pobjednice, koji će pak imati priliku svoju kolekciju predstaviti na sljedećem tjednu mode Fashion.hr.