Vodič za protiv romantike cijepljene muškarce: Geste iz filmova koje potajno priželjkuje svaka od nas

Foto: Screenshot Youtube

KAD je u pitanju romantika, čini se kako su se dečki ozbiljno posvađali s njom.

Ne kažemo da to vrijedi za sve, ali za većinu da. S druge strane, žene vole romantiku, a ta je ljubav još jača, otkad ne moramo čekati da kvartovska videoteka nabavi nove romantične komedije, već nas od njih dijeli samo jedan klik.
 
Upravo smo iz njih naučile neke od romantičnih gesti, koje bi htjele da za nas napravi voljeni muškarac. Ako ne svako malo, onda barem jednom u životu.
 
1. Ružine latice
 
Dolaziš doma, trag ružinih latica vodi do kupaone i tople kade, a zatim do sobe i kreveta, koji je također pun latica. Dodatni bodovi dolaze s ohlađenom bocom šampanjca pored kreveta. Već toliko puta prožvakana scena, ali ju i dalje želimo.
 
2. Poruke po stanu
 
Ili barem jedna na frižideru, ispod magneta iz Londona. Tko ne bi želio da ga ujutro dočeka koja lijepa riječ od voljene osobe? Dan bi odmah bio ljepši i lakši za "izgurati" pored svih obaveza. Nama laka i jednostavna stvar, koju ionako ne bi tražile svaki mjesec, jer bi se toliko minimalno hvalile svima koje znamo da ste ju napravili. Vama, noćna mora.
 
3. Dostava na posao
 
Cvijeće, bombonijera, doslovno bilo što. Bitan je onaj dio gdje to "bilo što" dođe pred drugima. Posebno ako se radi o potpuno običnom danu, a ne rođendanu, godišnjici i slično. Makar, danas i za takve stvari moramo biti sretne što su upamćene. Muškarci nikad neće shvatiti zašto nam je taj ritual važan, ali dobiti npr. tortu usred radnog dana, da lakše prođe PMS, nešto je što svaka od nas želi i zbog čega bi danima bila najsretnija cura na svijetu. Zapravo, i komad bi bio sasvim dovoljan.
 
4. Putokazi
 
Sve smo kao male voljele igre. Sad kao starije volimo nešto drugačije igre, a jedna od onih koje obožavamo je i ona u kojoj joj on daje tragove, koji će nas odvesti do mjesta koje je posebno. Možda će to biti mjesto gdje smo se prvi put poljubili, možda naš najdraži restoran. Koje god bilo, to je avantura koju nikad nećemo zaboraviti.
 
5. Mix
 
Ne morate biti glazbeno nadareni pa napisati pjesmu i još ju otpjevati u prepunom kafiću, dok masa ushićeno gleda u vas, a tebi počinju suziti oči. Sama playlista za auto, s vašim  ili samo tvojim omiljenim pjesmama, dovoljna je da izmami veliki osmijeh na lice. Bonus je to što će taj osmijeh na našem licu biti svaki put kad upalimo auto.